Treningsopplegg våren 2019

Det optimale treningsopplegget vil variere fra person til person, men det er noen grunnprinsipper alle renengere kan følge for å komme i best mulig form til konkurransesesongen. Holmenkollstafetten er viktig for klubben og vi vil prioritere å få løpere i form til begynnelsen av mai. Utover det skal vi også være med i, og markere oss i regionale og nasjonale stevner og mesterskap, samt gate- og terrengløp både på våren og høsten.

Hovedopplegg for 2019 inkl program for våren finner du her. Det er satt av Petter Kristiansen i samarbeid med aktive utøvere. Ta kontakt med Petter (tlf 951 63 905) for personlig oppfølging. Som en del av hovedopplegget vil det bli to samlinger inkl testløp våren 2019. Den første holdes i Oslo lørdag 26. januar og inkluderer løping, faglig opplegg og sosialt (se facebook).

Annen info:

Følg ellers med på hjemmeside og facebook for info.

Lykke til med treningen!

Karin Magnusson