Informasjon om vårens stafetter

Vi satser på å gjenta junior-suksessen fra de siste årene! Riktig god trening framover!

Vi satser på å gjenta junior-suksessen fra de siste årene! Riktig god trening framover!

Nå nærmer det seg Holmenkollstafetten (11. mai), og vi håper mange er i gang med forberedelsene.
Vil du kvalifisere deg til de forskjellige lagene oppfordrer vi å bli med på ett eller flere løp i vår, fortrinnsvis testløp 6. april på Bislett og/eller Hamarstafetten 4. mai. Vi skal også forsøke å stille herre- og damelag i Fjellhamarstafetten 24. april. I kollen i år sikter vi oss inn på hvertfall topp 10 plassering i kvinner og menn elite, og junior bør igjen kunne kjempe helt i toppen, så det er viktig at vi sammen danner oss et godt vurderingsgrunnlag for godt laguttak! MIX-laget og veteranlag blir kombinert i år slik at vi kun stiller ett lag utenom senior og juniorklassene. Dette fordi det har vært vanskelig å stille to lag og mange har løpt doble etapper.


Lørdag 6. april arrangerer vi testløp på Bislett i forbindelse med samling, oppmøte kl 11.00 for felles oppvarming. Distansene man kan velge mellom er 600m eller 1200m, og vi anbefaler så mange som mulig å ta turen for å være med på dette. Vi vil her også gå gjennom anbefalt trening fram mot stafettene og andre vårløp. Dette er ikke endelig uttak, men en god indikator på hvordan man ligger an. Faktorer som tidligere prestasjoner i Holmenkollstafetten og rutine på forskjellige etapper fra tidligere år vektlegges også i uttaket. Om man ikke får til å være med på nevnte testløp eller stafett, bør man dokumentere form på andre måter. Dette kan være gjennom å arrangere egne testløp på bane (fortrinnsvis 600 eller 1200 meter), eller andre løp. Gi i tilfelle beskjed om resultatet til lagansvarlig.

Og husk: Dersom du ikke allerede har gjort det, gi beskjed om hvilke datoer du kan og ikke kan stille! Dette er veldig viktig for at vi skal kunne sette opp lag, og gjelder både for testløp og alle stafettene.

Kontaktinfo til lagansvarlige for alle vårens stafetter:

Herrer senior/elite: Jørgen Moen (913 92 337), Odd Gundersen Sagbakken (948 46 088)

Kvinner senior/elite: Britt Thorshaug Granrud (962 28 876), Andrea Fjellseth (924 36 037), Maren Hauen (91784090). Skriv helst på veggen eller messenger til damelagets facebook-grupper hvilke stafetter du kan løpe. Gi beskjed om du ikke er med i gruppa så legger vi deg til)

Junior: Morten Buchholdt (900 25 532)

Mix/veteran: Lars Morten Hagen (908 33 635).

Mer info kommer. Vi ønsker god trening utover våren :)

Karin Magnusson