Lerøy-samling

Er du 13-14 år og har lyst til å prøve deg på friidrett? Den 3. februar har du da mulighet til å delta på årets første Lerøy-samling som Innlandet friidrettskrets arrangerer i Stangehallen. Samlingen er den første av flere som vil bli avholdt frem mot september. Lerøy er et konsept som skal ivareta allsidighet, sosial utvikling og forberedelser til kommende friidrettssesong. Konseptet er hovedsakelig for 13 og 14 åringer. Har du spørsmål eller lurer på om dette er noe for deg så ta kontakt med Maren H-M Hauen. Maren sitter som Lerøy-ansvarlig FIK Ren-Eng og er behjelpelig med både informasjon eller andre praktiske spørsmål.

 

Første Lerøysamling:

Når: 3. Februar (heldags)

Sted: Stangehallen

Pris: Gratis

Målgruppe: 13 og 14åringer

Info: https://www.friidrett.no/k/oppland-og-hedmark/nyheter/kick-of---leroysamling/

Påmelding: Påmelding på mail innen 30.januar til Dag Kåshagen: dag.kashagen@friidrett.no  (hvis du har noen allergier el, så skriv dette i mailen). Maren kan bistå med påmelding ved behov.

Er du mellom 15-19år er det også tilbud for deg. Kretsen arrangerer noe som heter Gjensidige-samlinger for de mellom 15-19år, info om samling for denne målgruppen kommer forløpende på kretsens hjemmesider. Klubben vil også informere om dette fortløpende og Maren er Gjensidige-ansvarlig.

  

Info og kontakt: Maren H-M Hauen, tlf: 91 78 40 90, m-hmhauen@hotmail.com

maren hauen